Smidig bryst

Onlinetræning til ALLE kvinder!

Smidig bryst med Karin.

Denne aktivitet er både for dig som er brystopereret eller dig som har haft brystkræft, men undgået operation.

Aktiviteten består af 3 serier, hvor Karin guider dig i, hvordan du skal lave øvelserne. Allerførst er der en kort introduktion, som kan være god at høre de første par gange du laver aktiviteten. Serie 1 består af ca. 10 minutters opvarming, serie 2 er inspireret af fysioflow og serie 3 består af liggende øvelser på måtte.

Til denne aktivitet er det en god idé at have en måtte klar til alle tre serier og ved serie 2 og 3 vil der være brug for en pude samt en stok/et plakatrør/en kagerulle eller lignende.

Mærk efter undervejs i træningen. Det skal føles rart efter endt træning. Det må godt stramme eller værke lidt ved øvelserne, men det må ikke blive værre undervejs eller fra gang til gang.

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation