FYSIOTERAPEUTISK RÅDGIVNING

LÆS MERE

Du kan få hjælp til at vælge dine aktiviteter i forhold til dine behov og mål. Vejledningen foregår af fysioterapeuterne bag fysiofeminin.dk. Tryk “læs mere” hvis du er interesseret i at vide mere.

HJÆLP TIL AT LOGGE IND

Du kan få fysiofeminin installeret på din hjemmeskærm, så det fungere lige som en app. Du kan se guiden her: SE GUIDE

HER KAN DU SE EN GUIDE TIL HVORDAN DU BRUGER APPEN VIMEO TIL AT CASTE VORES BASISAKTIVITTER: TRYK HER FOR AT SE GUIDE

Du kan få personlig hjælp til at logge ind, forblive logget på eller få installeret fysiofeminin.dk på din telefon. Det er gratis og du kan bestille tid her: BESTIL TID

VORES PODCAST

AKTUELLE WEBINARER

BÆKKENBUND OG INKONTINENS

Gratis webinar: Bækkenbunden og Inkontinens

 

Fysioterapeut Rikke Stistrup vil, i dette webinar, fortælle dig om bækkenbunden, herunder opbygning, funktion og træning samt gavnlige/forebyggende og forværrende/belastende faktorer. Rikke vil også gennemgå begrebet Inkontinens, som på dansk er ‘ufrivillig vandladning’, og hvordan træning af bækkenbunden, er en essentiel del af den konservative behandling. 

ALDERSRELATERET MUSKELTAB OG STYRKETRÆNING TIL ÆLDRE

Gratis webinar: Aldersrelateret muskeltab og styrketræning til ældre 

 

Fysioterapeut Mads Hyldgaard fortæller på webinaret at der er enkle løsninger på denne aldring og giver dig de korrekte retningslinier til at forebygge muskeltabet. Det er aldrig for sent at gribe ind, men jo før du bliver bevidst om denne aldersmekanisme, jo før kan du begynder at få effekten af de forskningsbaserede retningslinier.  Læs mere om inholdet længere ned på siden.