PROBLEMER MED DIN KODE?

Du skal ikke bruge din gamle kode mere, men bare rolig, det bliver meget lettere i fremtiden. Brug lige 2 minutter på at læse dette:-)

I stedet for at skulle huske din kode hver gang, har vi fået nyt login system, der gør at du kun skal logge på én gang og så vil du forblive logget på.

 

TRIN 1

Start med at trykke på “alle kurser” eller den aktivitet du gerne vil starte. 

 

TRIN 2

Når “Log ind”-vinduet kommer op, logger du på ved at taste din email

Vær opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke har dit telefonnummer og du derfor ikke skal vælge at få sendt koden som SMS, men istedet til din email.

TRIN 3:

Derefter vil du få sendt en email med en engangskode på 6-cifre, som du kun skal taste en enkelt gang.

TRIN 4:

Nu kan du frit vælge imellem alle aktiviteter, så længe du starter fra din medlemsside på fysiofeminin.dk. Denne procedure skal gentages en gang fra hver enhed. Det vil sige både telefon og computer. Og nu behøves du ikke logge af på mere! Fantastisk!

AKTUELLE WEBINARER

BÆKKENBUND OG INKONTINENS

Gratis webinar: Bækkenbunden og Inkontinens

 

Fysioterapeut Rikke Stistrup vil, i dette webinar, fortælle dig om bækkenbunden, herunder opbygning, funktion og træning samt gavnlige/forebyggende og forværrende/belastende faktorer. Rikke vil også gennemgå begrebet Inkontinens, som på dansk er ‘ufrivillig vandladning’, og hvordan træning af bækkenbunden, er en essentiel del af den konservative behandling. 

ALDERSRELATERET MUSKELTAB OG STYRKETRÆNING TIL ÆLDRE

Gratis webinar: Aldersrelateret muskeltab og styrketræning til ældre 

 

Fysioterapeut Mads Hyldgaard fortæller på webinaret at der er enkle løsninger på denne aldring og giver dig de korrekte retningslinier til at forebygge muskeltabet. Det er aldrig for sent at gribe ind, men jo før du bliver bevidst om denne aldersmekanisme, jo før kan du begynder at få effekten af de forskningsbaserede retningslinier.  Læs mere om inholdet længere ned på siden.

VORES PODCAST

Tak for dit input. Det sætter vi stor pris på:-)