Stærk bækkenbund – træning

Onlinetræning til ALLE kvinder!

Denne aktivitet indeholder bækkenbund- og kernetræning efter “følg-mig” princippet.

Du får her 3 serier med øvelser der fokuserer på aktivitet i din bækkenbund og kernemuskulatur i hhv. rygliggende, knæfirestående og stående stilling. Det er meget forskelligt, i hvilken udgangsstilling man bedst mærker aktiviteten i bækkenbunden. Vi anbefaler, at du træner i den udgangsstilling, hvor du mærker knibet bedst.

Vi anbefaler, at du tager serierne en efter en, da der er progression i øvelserne i hver serie, men også imellem hver serie. Serie 2 og 3 er således svære end serie 1.

God fornøjelse!

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation