• Hvor melder jeg mig til? Hvordan bliver jeg medlem? Du kan melde dig til fysiofeminin fællesskabet flere steder her på hjemmesiden, hvor du finder knappen: “Prøv det GRATIS i 14 dage” og start med det samme. Du kan også gå direkte til medlemsskabet HER
 • Kan jeg købe adgang til kurser og aktiviteter enkeltvis eller kun til alle på én gang? Kurser og aktiviteter kan ikke købes enkeltvis. Du får adgang til ALLE kurser og træningsaktiviteter, når du melder dig til. Meld dig til HER – prøv det 14 dage GRATIS. Der er ingen binding.
 • Hvad koster det at være medlem? Det koster lige nu KUN 79kr/måned at være medlem. Som medlem har du adgang til ALLE kurser og træningsaktiviteter, som du finder på denne hjemmeside (se dem HER) samt LIVE-træning 3-5 gange hver uge. Find programmet for LIVE-træning HER

I stedet for at skulle huske din kode hver gang, har vi et login system, der gør at du kun skal logge på én gang og så vil du forblive logget på.

 

TRIN 1

Start med at trykke på “alle kurser” eller den aktivitet du gerne vil starte. 

 

TRIN 2

Når “Log ind”-vinduet kommer op, logger du på ved at taste din email

Vær opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke har dit telefonnummer og du derfor ikke skal vælge at få sendt koden som SMS, men i stedet til din email.

 

TRIN 3:

Derefter vil du få sendt en email med en engangskode på 6-cifre, som du kun skal taste en enkelt gang.

 

TRIN 4:

Nu kan du frit vælge imellem alle aktiviteter, så længe du starter fra din medlemsside på fysiofeminin.dk. Denne procedure skal gentages en gang fra hver enhed. Det vil sige både telefon og computer. Og nu behøves du ikke logge af eller på mere! Fantastisk!

 • Hvad indeholder mit medlemsskab? Dit medlemsskab indeholder ALLE online kurser og træningsaktiviteter, som du finder her på hjemmesiden OG LIVE-træning op til 5 x hver uge – se alle kurser og aktiviteter HER. Find programmet for LIVE-træning HER.
 • Er ALLE kurser og træningsaktiviteter en del af medlemsskabet? JA
 •  
 • Hvordan kommer jeg ind i facebook-gruppen for medlemmer? Klik HER og anmod om medlemsskab.
 • Læs Handels- og medlemsbetingelser HER
 • Kan jeg træne på alle tidspunkter af døgnet? Ja, det kan du og det er du velkommen til. Bare log ind og sæt i gang.
 • Kan man streame onlinetræningen til TV fra tlf.? Ja, det kan man godt fra VIMEOS APP – SE GUIDE HER
 • Er LIVE træning en del af medlemsskabet til 79kr? JA, det er inkluderet.
 • Hvor kan jeg se LIVE-træningsprogrammet? Find det HER
 • Må jeg deltage i så mange LIVE-træninger, jeg har lyst til? JA, du er velkommen på alle hold, hvis du ønsker det. Men husk at restitution/hviledage er en vigtig faktor, for at blive stærkere i din krop.
 • Hvorfra/hvordan kan jeg se og være med til LIVE-træning? Følg træningen LIVE på din PC, Ipad eller telefon. Du kan deltage på holdene på 2 måder. Enten via vores facebookgruppe eller fra en hjemmeside. Du får alle oplysninger om hvordan du deltager, så snart du er blevet medlem.
 • Hvor lang tid varer en LIVE-træning? Alle LIVE-sessioner varer 12-30 min.
 • Skal jeg melde mig til, når jeg ønsker at deltage? Nej, du hopper bare på, når du ønsker at deltage – vi glæder os til at se dig “online”.
 • Kan jeg gense LIVE-træningerne? JA, når de er afholdt, vil træningen ligge i vores Facebook-gruppe, som kun er for medlemmer.
  • Hvordan melder jeg mig ud? Skriv en mail til info@fysiofeminin.dk og skriv gerne, hvorfor du vælger at melde dig ud. Vi vil naturligvis gerne forbedre os, så en begrundelse vil vi være taknemmelige for.
 • Hvor længe betaler jeg, efter at jeg har meldt mig ud? Du betaler KUN for den måned, du allerede er blevet trukket for, på tidspunktet for udmeldelse.
 • Hvordan kommer jeg i kontakt med jer? Send os en mail på info@fysiofeminin.dk og skriv gerne dit tlf. hvis du vil ringes op. Vi har forståelse for, at nogle ting kan være svære at forklare på skrift, og vi vil meget gerne hjælpe dig. Du kan også fange os her på chatten (nederst i højre hjørne), hvor vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.
 • Vi har ikke noget tlf. tilknyttet Fysiofeminin.dk, men det betyder ikke, at vi ikke er tilgængelige.
  VI ER HER, og bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

RÅDGIVNING

LÆS MERE

Du kan få hjælp til at vælge dine aktiviteter i forhold til dine behov og mål. Vejledningen foregår af fysioterapeuterne bag fysiofeminin.dk. Tryk “læs mere” hvis du er interesseret i at vide mere.

HJÆLP TIL LOG IND

Du kan få fysiofeminin installeret på din hjemmeskærm, så det fungerer lige som en app. Du kan se guiden her: SE GUIDE

Du kan få personlig hjælp til at logge ind, forblive logget på eller få installeret fysiofeminin.dk på din telefon. Det er gratis og du kan bestille tid her: BESTIL TID

Vi håber du fik svar på dit spørgsmål – ellers er du altid velkommen til at skrive til os i chatten eller på mail: info@fysiofeminin.dk.

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation