Stærk albue/hånd

STÆRK ALBUE/HÅND er træning for musklerne i underarmen og fingrenes muskler. Musklerne i underarmen arbejder over albue og håndled, mens mange af fingrenes muskler arbejder fra albueleddet over håndled og fingerled. Du styrker altså både albue, håndled og fingre med denne aktivitet.
I denne træning  skal du bruge en vandflaske eller håndvægt, alternativt en lang elastik, en tør karklud, en madelastik og en klemmebold eller en stak engangsvaskeklude.
Du bliver guidet igennem tre øvelser for underarmens muskler og tre øvelser for fingrene og håndens muskler.

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation