Søvn – sov godt

SØVN – DIN SUPERPOWER!

Videnskabsmanden, Matthew Walker, beskriver søvnen som din “Superpower” – det er der en grund til.

Søvn er det mest effektive, du kan foretage dig dag efter dag, for at kalibrere din krop og hjernes sundhedstilstand.  Søvn bliver anset som værende den langt vigtigste sundhedsfaktor sat op imod kost og fysisk aktivitet.

I vor tids sundhedsdebat, er der masser af fokus på kost og motion, men hvor emnet søvn, delvist bliver undladt – det vil vi gerne gøre opmærksom på.

Med dette kursus, får du viden om, hvordan søvn påvirker dig mentalt og fysisk. Du får gode råd og håndgribelige redskaber til, hvordan du kan forbedre din nattesøvn, allerede i nat.

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation