Stærk ryg

"Bag enhver kvinde, bør være en STÆRK RYG!"

Stærk ryg er en serie af mindre træningsseancer, der styrker dine rygmuskler. Øvelserne i serierne vil variere i sværhedsgrad, men fælles for dem er, at udføres de regelmæssigt og til udtrætning, vil de være ganske mærkbare og effektive.

ALLE mennesker bør tænke rygtræning ind i et evt. træningsprogram eller i forbindelse med udholdenhedssport. Jo stærkere du er, jo mere udholden er du også og jo mindre risiko er der for at opleve en overbelastning. Dette gælder også i dit arbejde og din dagligdag i øvrigt.

Din udholdenhed kommer især på prøve i et stille “siddende” arbejde, uanset om det er siddende eller stående. Her er det særligt vigtigt, at være stærk i ryggens muskler. Har du et fysisk krævende job, er en STÆRK RYG naturligvis også en kæmpe fordel.

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation