Skånsom træning

Slidgigt, nedsat balance eller en blid opstart? Start her!

Har du slidgigt i ryg, knæ eller hofte, nedsat balance eller blot et ønske om at starte blidt op på styrketræning? Så er denne aktivitet, den helt rette for dig. Alle serier har en stol som redskab og der laves både siddende og stående øvelser.

Serie 1 er helkropsorienteret styrketræning med lette pulsøvelser, hvor serie 2 henvender sig mere specifikt til de personer, der har slidgigt i knæ, hofte eller ryg.

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation