Fysiofeminin.dk er skabt og drives af fysioterapeuter der har mange års erfaring fra klinisk praksis. Fysiofeminin.dk har et mål om, at gøre det lettere at være fysisk aktiv og leve om til sundhedsstyrelsens anbefalinger. Samtidig skal det være billigt! 

KONTAKT OS: Vi har ikke noget telefonnummer tilknyttet Fysiofeminin.dk, men vi ringer dig meget gerne op, hvis du skriver dit nr. til os i chatten, her på hjemmesiden, eller på mail: info@fysiofeminin.dk. Du vil blive kontaktet, hurtigst muligt, af vores kundeservice.

Vores undervisere

Ann-Sofie
Fysioterapeut
Værløse
Ann Louise
Fysioterapeut
Trivselsværkstedet
Mads
Fysioterapeut
Taastrup
Cecilie
Fysioterapeut
Børn og Balance
Lisa
Fysioterapeut
Mindfull, krop og bevægelse
Rikke
Fysioterapeut
GynObs
Tine
Personlig træner
"New Energy
By Tine"
Solrød
Signe
Fysioterapeut
Holbæk
Mille
Fysioterapeut
Ølstykke

Ledelse og administration

Mads
Adm. Direktør
Signe
Kundeservice
Karin
Kundeservice
Udvikling

Fysiofeminin.dk / Fysikogsport.dk

Email: info@fysiofeminin.dk eller brug det lille chat ikon i højre hjørne 

Adresse: Svalevej 25, 2630 Taastrup

CVR: 339452278

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation