Klassisk Yoga

Onlinetræning til ALLE kvinder!

Er du vild med Yoga, vil du elske denne serie med Cecilie!

Cecilie er en rutineret og dygtig fysioterapeut der optaget disse yogavideoer fra hendes fantasiske hus i Sverige. Man kan ikke undgå at få ro i sjælen samtidig med at man træner yoga sammen med Cecilie.

Denne serie er delt op i tre. En serie udfordrer balancen, en anden serie udfordrer core/kropstammen og en tredje serie er rigtig god for ryggen.

Med denne aktivitet bliver du trygt vejledt igennem hver en øvelse i et roligt tempo. Aktiviteten er delt op i flere niveauer, så der er noget for både begynderen, der er nysgerrig på yoga og den øvede udøver.

Du kan købe dit yogaudstyr hos Clinical Innovation – Danmarks bedste leverandør af træningsudstyr. Find dit udstyr HER.

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation