Partnermassage

Massage til den du holder af!

Forkæl din partner med en dejlig beroligende wellnessmassage!

Med kurset her får du en kort gennemgang af hvordan du, med omtanke for detaljerne, kan gøre det mest behageligt og afslappende for din partner, at modtage din forkælelse. Du får viden om, hvordan du starter og afslutter en fantastisk massage, introduktion til fire letanvendelige greb, samt fif til, hvordan du sikrer en rød tråd igennem hele massagen.

Dertil får du selvfølgelig også viden om de gavnlige effekter, din behandling kan have på din partners krop og sind samt vigtig viden om forholdsregler – hvornår og hvor du IKKE må massere.

Kurset indeholder også:

  • Viden om lejring af din partner
  • Introduktion til greb
  • Råd om “arbejdsstillinger”
  • Tommelfingerregler
  • Kontraindikationer

 

 

 

Der er ingen binding og du kan selv opsige prøveperioden. Ingen penge bliver trukket før prøveperioden er over.

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation