Intervaltræning – EMOM

4 x 12 minutters effektiv træning!

Det er så smart, at du selv kan sammensætte de 4 intervaltræninger, som du vil og efter dit behov. Du kan nøjes med en enkelt træning på 12 min. eller du kan lave alle træninger (4 x 12 min.), hvis du er i god træningsform.

EMOM er en forkortelse for Every Minute On the Minute. EMOM er et yderst effektivt alternativ til traditionel styrketræning for at blive stærkere. Det går i sin simpelhed ud på, at man ved starten af et minut udfører et sæt af en øvelse.  Når ens sæt er overstået, hviler man resten af det pågældende minut, og ved starten af næste minut, påbegynder man et nyt sæt, og sådan fortsætter man indtil man har været i gang i 12 minutter. Lad os sige, at man kører 12 minutters EMOM. Ved starten af hvert minut laver man f.eks. et sæt på 15 gentagelser, der tager i alt 20 sekunder. Det vil sige at man har omkring 40 sekunders pause mellem hvert sæt. Det kan lyde lidt kompliceret, men er meget simpelt. Bare følg videoerne så bliver du guidet hele vejen.

4 forskellige EMOM-træninger

EMOM 1: Fokus på styrke af lår og baller
EMOM 2: Fokus på styrke af mave og ryg
EMOM 3: Fokus på styrke af overkrop og arme
EMOM 4: Fokus på kredsløb og puls

TRYK PÅ PROGRAMMET FOR AT SE EKSEMPLER PÅ SAMMENSÆTNING AF DE 4 TRÆNINGER

 

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation