Træning m/foamroller

For dig, der vil have variation i din træning.

Træn hele kroppen med en foamroller som redskab. Aktivt brug af en foamroller i din træning giver variation og vil i nogle tilfælde være en hjælp, i andre tilfælde en let måde at øge belastningen af dine øvelser på. En foamroller kan fås i flere materialer og varierer fra at være meget bløde til at være meget hårde på ydersiden. Nogle foamrollere har knopper/”pigge”, mens andre er glatte i overfladen.

Har du ikke en foamroller – kan du købe den igennem os LIGE HER – og du får hele 15% rabat når du bruger rabatkoden “hjem2”!

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation