LIVE-træning

Som medlem kan du være med til vores livetræninger og også gense træningerne i 7 dage.

Som medlem hos Fysiofeminin.dk, har du adgang til LIVE holdtræning flere gange om ugen – også i weekenden – á 20-30 minutters varighed.

Med “Livetræning” menes, at du kan følge vores dygtige instruktører og undervisere på din PC, Ipad eller telefon, hver eneste uge. Du kan sammenligne det med at deltage på et hold. Der kommer nyt program hver 12. uge.

Du kan deltage på holdene på 2 måder. Enten via vores facebookgruppe, som kun er for medlemmer eller via. vores hjemmeside. Du får alle oplysninger om hvordan du deltager, så snart du er blevet medlem.

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation