Stærk bækkenbund – viden om inkontinens

Bækkenbundstræning er for ALLE!

Videnskursus om inkontinens – og din bækkenbund!

Vil du vide mere omkring bækkenbundens opbygning og hvordan samarbejdet med din kerne fungerer – skal du tage et nærmere kig på dette kursus, der, foruden et skræddersyet 8 ugers træningsprogram, indeholder relevant viden om begrebet inkontinens.

Inkontinens er et hyppigt problem for rigtig mange kvinder og mænd. Mange går med generne alene, kun et fåtal af alle inkontinente søger lægebehandling. Faktum er dog, at 7/10 personer kan blive fri for inkontinens med den rette træning.

Se vores aktivitet “Stærk bækkenbund – træning” og følg Rikke, i effektiv bækkenbund- og kernetræning. Aktiviteten indeholder 3 serier af træningsøvelser i hhv. rygliggende, knæfirestående og stående stilling, da det er meget forskelligt, i hvilken udgangsstilling man bedst mærker aktiviteten i bækkenbunden. Vi anbefaler, at du træner i den udgangsstilling, hvor du mærker knibet bedst.

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation