BASSINTRÆNING

Onlinetræning til ALLE kvinder!

BASSINTRÆNING

Mads og Karin guider dig igennem aktiviteten, som består af 6 øvelser. Du kan både bruge øvelserne i almindeligt bassin og i varmvandsbassin. Bassintræning er skånsom for leddene, og modstanden fra vandet gør det til effektiv træning. De fysiologiske virkemidler ved bassintræning inkluderer øget blodcirkulation og forbedret muskelstyrke gennem vandets modstand.

BASSINTRÆNING er for hele kroppen, men du kan også vælge forskellige fokusområder, som passer til dig. Øvelserne kan laves i en almindelig pool på ferien eller i et bassin i en svømmehal. Brug gerne varmvandsbassin.

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation