BOKSNING

Onlinetræning til ALLE kvinder!

BOKSNING, STYRKE OG PULS

Boksning, styrke og puls er en træningsaktivitet, der giver dig mulighed for at træne både din styrke og puls, med sjove og rytmiske boksebevægelser. Det er godt til dig der savner lidt afveksling til den normale og strukturerede styrke og pulstræning. Fokus i denne træningsaktivitet er at vi kun laver 3 øvelser med bokseintervaller imellem. Boksningen kan også laves siddende. og her udfører vi 4 forskellige styrkeøvelser, som gentages over 2-3 runder. Hvad der gør denne aktivitet særlig, er brugen af aktive pauser(boksning) mellem styrkeøvelserne. I disse pauser udfører vi korte, pulsstigningsøvelser for at opretholde hjerterytmen og holde kroppen varm. Det giver dig mulighed for at træne effektivt og målrettet, samtidig med at du opnår en god kardiovaskulær træning.

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation