Mindful bevægelse

Onlinetræning til ALLE kvinder!

MINDFUL BEVÆGELSE

Denne aktivitet fokuserer på at bringe dig tilbage til nuet og din egen krop. Lisa guider dig gennem mindful meditation, kropsscanning, bevægelse og øvelser, så du kan lære at håndtere tanker, følelser og kropslige fornemmelser med opmærksomhed og nærvær. Er du klar til at styrke forbindelsen mellem krop og sind?

Træningsaktiviteten består af 5 serier. Alle 5 serier kan tages i vilkårlig rækkefølge og giver dig en grundlæggende introduktion og forståelse af de basale teknikker samt rigtig gode træningsøvelser.

 

 

SE KORT VIDEO / TRAILER  OM TRÆNINGEN

 

JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation