Her kan du få teknisk hjælp og bestille personlig fysioterapetisk rådgivning

TEKNISK HJÆLP

Du kan få fysiofeminin installeret på din hjemmeskærm, så den fungerer lige som en app. Du kan se guiden her: SE GUIDE

Du kan få personlig hjælp til at logge ind, forblive logget på eller få installeret fysiofeminin.dk på din telefon. Det er gratis og du kan bestille tid her: BESTIL TID

RÅDGIVNING

LÆS MERE

Du kan få hjælp til at vælge dine aktiviteter i forhold til dine behov og mål. Vejledningen foregår af fysioterapeuterne bag fysiofeminin.dk. Tryk “læs mere” hvis du er interesseret i at vide mere.

LÆS MERE


Hos Fysiofeminin tilbyder vi en unik mulighed for at konsultere vores erfarne læge, Thomas, uden tidspresset fra det normale sundhedsvæsen. Med fokus på dine individuelle behov og spørgsmål, er vores mål at guide dig mod bedre sundhed og livskvalitet. Tryk “læs mere” hvis du er interesseret i at vide mere.


JULEBANKO

GRATIS FOR ALLE

Søndag 10. december

Fysiofeminin.dk arrangerer nu for anden gang online banko for alle. Så kom og vær med i fællesskabet den 10. dec. 2023 kl. 10 til et hyggeligt online arrangement med spændende præmier.

BankO

LØRDAG KL.10

Husk vores gratis onlinebanko på lørdag kl, 10 med flotte præmier. Alle velkommen, så tag gerne familie, venner og bekendte med foran skærmen. Det bliver hyggeligt og vi laver også lidt let bevægelse samtidig:-)

ForEdrag

HvoRfor er det godt at træne

Læge Thomas Justesen og Fysioterapeut Mads Hyldgaard holder en workshop, hvor de fortæller, hvorfor det er godt at træne og diskuterer udfordringerne ved at have skavanker eller manglende motivation