Her finder du alle vores træningsaktiviteter inddelt i mindre grupper. Vi håber, at du finder det overskueligt og let, at finde den træning, du søger.

Alle videnskurser, inkl. vores Podcast “Move yourself”, finder du nederst på siden.

 

Rigtig god fornøjelse!

LIVETRÆNING

START NU

Du kan hente LIVE-PROGRAMMET med tider, typer af hold og underviser HER – SE PROGRAMMET 

START NU

Dit medlemskab giver FRI adgang til at gense alle vores livetræninger i ca. 7 dage.
Gense tidligere afholdt LIVE-træning HER

BLID TRÆNING

START NU

Morgengymnastik er ideelt til dig, der gerne vil starte dagen med blid bevægelse, stræk og sved på panden. Med en øget krops- og kernetemperatur skærpes dit fokus, din koncentration og din motivation for det arbejde, der følger efter, både fysisk og mentalt. Forsøg har vist, at det vil tage 10-15 min. at opnå den optimale temperatur med et passende opvarmningsprogram, så du kan med fordel starte HVER MORGEN, med dine yndlingsøvelser.

START NU

 

Skånsom træning til dig med med slidgigt, nedsat balance eller gerne vil starte træning op på en blid og skånsom måde. 

Alle øvelser har en stol som redskab, enten til at sidde på eller som støtte i stående øvelser. Serie 2, som er særligt velegnet til personer med slidgigt, kræver også en karklud eller serviet til nogle af øvelserne.

START NU

Balancetræning er til dig, der gerne vil vedligeholde eller bedre din balance. Mille guider dig igennem alle øvelserne og giver dig mulighed for, at gøre øvelserne svære, hvis de er for nemme, eller nemmere, hvis du finder dem for svære. 

Til serie 2 skal du bruge et ustabilt under lag som fx. en sammenrullet måtte eller en egentlig balancepude. Vi anbefaler en af to balancepuder: 

  1. Airex balancebommini 40 x 24 x 6 cm til 309kr inkl. moms
  2. Airex Elite 50 x 41 x 6 cm til 525kr inkl. moms

START NU


Udspændning er en ideel afslutning på træning.

Stræk musklerne godt igennem på en behagelig måde og opnåe en særlig ro i kroppen. 

START NU

Kontorøvelserne er ideelt til dig, der ønsker en kort AKTIV pause fra jobbet, uden at forlade dit skrivebord eller øvrige siddende arbejdsstation. Programmet varer 7 min. og kan tages igen og igen.

Der anvendes ingen redskaber i øvelserne, men du kan med fordel anvende en lang elastik, som modstand på flere af øvelserne.

START NUKlassisk Yoga er blid træning, til dig der ønsker mere smidighed og ro i krop og sind.

 

Har du fulgt vores LIVE-træningsprogram har du måske prøvet serierne før. Klassisk Yoga med Amalie var SÅ populært, at vi gerne vil gøre det til en del af basisaktiviteterne.

 

Så rigtig god fornøjelse. 

STÆRK TRÆNING

START NU

Denne træning er til dig, der gerne vil styrke din ankel og fodens muskler, sener og led.

Har du (tendens til) nedsunken forfod, platfod eller problemer med væskeophobning i underbenene, kan denne aktivitet være noget for dig.

Du får her øvelser, der styrker lægmusklerne og fodens muskler, øvelser der øger blodomløbet og væskeflowet samt øvelser der øger stabiliteten omkring din ankel.

START NU

Denne træning er til dig, der gerne vil styrke dine knæled via stærkere muskler og bedre styring og stabilitet.

Træn dig til færre smerter forårsaget af slidgigt eller forebyg smerter ved at holde dig stærk i balde- og lårmuskler, lægge og øvrige muskler i underben og fødder. 

START NU

 

Stærk ryg er en serie af mindre træningsseancer, der styrker dine rygmuskler. Træningsseancerne varer mellem 10-15 minutter.

Du kan vælge mellem forskellige niveauer samt varierende udgangsstillinger.

START NU

Vil du gerne have en stærk kernemuskulatur og en bækkenbund, der arbejder, når den skal? Træn dine kerne- og bækkenbundsmuskler sammen med Rikke, der guider dig igennem relevante øvelser i et roligt tempo. 

 

Vil du vide mere omkring bækkenbundens opbygning og hvordan samarbejdet med din kerne fungerer – skal du tage et nærmere kig på “Stærk bækkenbund – videnskursus”.

 

START NU

Denne træning er til dig, der gerne vil styrke dine skulder og nakkemuskler.

 

Bliv fri for smerter og bevar din bevægelighed, stabilitet og styrke i skulderleddene. Du styrke også musklerne til nakken og modvirker hovedpine som følge af spændte muskler.

Du skal bruge en lang elastik til øvelserne – KØB EN HER.

START NU

Denne træning er til dig, der gerne vil styrke dine muskler omkring albue, håndled og fingrer.

 

Træn dig til færre smerter forårsaget af slidgigt, hold dig stærk i fingrenes muskler og musklerne omkring håndled og albue.

 

Bliv vejledt til hvordan du skal træne, hvis du har smerter omkring albueleddet.

STYRKETRÆNING

START NU

 

Styrketræning efter forskrifterne et til dig gerne vil blive stærke med simple styrketræningsøvelser.

I denne aktivitet kommer vi hele kroppen igennem med kun 5 basisøvelser. 

Mads gennemgår grundigt hvordan det skal føles, hvis man skal træne “rigtig” styrketræning. Han viser flere niveauer af hver øvelser, så næsten alle kan være med.

START NU

Få inspiration og god, effektiv træning i det fri, helt uden redskaber!

Du får 3 serier á 2,5 min. i form af:

  1. Plankeøvelser
  2. Squatøvelser
  3. Lungesøvelser

Du kan tage hver serie igen og igen eller blande dem, som du har lyst!

PULSTRÆNING

START NU

 

Få pulsen op, siddende, stående, joggende eller hoppende.

Du får 3 serier i forskellige niveauer, så ALLE kan være med!

START NU

4 x 12 minutter

EMOM pulstræning er så smart, at du selv kan sammensætte fire intervaller, ligesom du vil.  Du kan nøjes med en enkelt træning på 12. min eller du kan udføre alle træningsintervallerne (4 x 12 min.), hvis du er i god form.

FYSIO-TRÆNING

START NU

FysioYoga er en mild til moderat træningsform, der udfordrer din mobilitet, stabilitet og udholdenhed.

Med dette kursus bliver du trygt vejledt igennem hver en øvelse i et roligt tempo. Kurset er delt op i flere niveauer, så der er noget for både begynderen, der er nysgerrig på FysioYoga og den øvede udøver.

Pssst… HUSK at du kan købe Yogamåtte igennem Fysiofeminin.dk hos Clinical Innovation! Se mere HER

START NU

Er du vild med Yoga og Pilates, er der en god chance for, at FysioFlow er LIGE DIG!

Få gang i kroppen med rolige seje bevægelser ud i et godt stræk. Fysioflow er træning for hele kroppens fasciesystem/bindevæv, som efterlader dig med en smidigere krop og mere ro i sind og nervesystem.

Du vil blive guidet mundtligt igennem alle øvelser.

START NU

Er du vild med Pilates, vil du elske FysioPilates! Træningsaktiviteten her består af flere små træningsserier på forskelligt niveau – du kan starte lige, hvor du har lyst og tage serierne igen og igen. Hver serie tager ca. 15 min.

Du vil blive guidet mundtligt igennem alle øvelser og til slut blive forkælet med afspænding

Pssst… HUSK at du kan købe bl.a. pilatesbolde og -ruller igennem Fysiofeminin.dk hos Clinical Innovation! Se mere HER

TRÆNING MED REDSKAB

START NU


Træn hele kroppen med modstand fra elastikker. Elastiktræning er en genial måde at øge belastningen på dine øvelser, idet du selv kan regulere modstanden, medbringe elastikken hvor end du går grundet den lille strørrelse og fordi du kan anvende elastikker hvad end du sidder, står eller laver liggende øvelser.

START NU

Træn hele kroppen med en stor bold. En stor bold er et godt redskab for dig, der gerne vil have pulsen op i siddende stilling, variere din gulvtræning og ikke mindst træne din balance i kombination med styrke- og stabilitetstræning for hele kroppen. 

START NU

Træn hele kroppen med din foamroller som redskab. Du kan også lave en serie med fokus på bløddelsbehandling/massage af dine muskler, med brug af foamrolleren.

FAMILIETRÆNING

START NU

AkroKids er lig med sjov træning og leg med dit barn! AkroKids kommer af ordet akrobatik, men vi kan også nævne ord som balance, koordination, styrke og udholdenhed samt stabilitet, smil og sommerfugle i maven, når vi fortæller om kurset.

Som den voksne vil du sansynligvis mærke en træningstræthed og evt. -ømhed i dine lårmuskler og inderlårsmuskler, læg- og mavemuskler, samt evt. brystmuskler i dagene efter – naturligvis afhængigt af, om I er drønseje og kan alle øvelserne i første forsøg, eller skal brug flere forsøg før den sidder lige i skabet.

START NU

AkroKids er lig med sjov træning og leg med dit barn! AkroKids kommer af ordet akrobatik, men vi kan også nævne ord som balance, koordination, styrke og udholdenhed samt stabilitet, smil og sommerfugle i maven, når vi fortæller om kurset.

Som den voksne vil du sansynligvis mærke en træningstræthed og evt. -ømhed i dine lårmuskler og inderlårsmuskler, læg- og mavemuskler, samt evt. brystmuskler i dagene efter – naturligvis afhængigt af, om I er drønseje og kan alle øvelserne i første forsøg, eller skal brug flere forsøg før den sidder lige i skabet.

VIDENSKURSER

START NU

7/10 personer, der kommer i behandling for ufrivillig vandladning/inkontinens, bliver fri for generne!

Ufrivillig vandladning er en HELT NORMAL tilstand, som mange kvinder i alle aldre lever med! Behandlingen er bla. træning af kerne og bækkenbundsmuskulaturen.

Få et 8 ugers træningsprogram og en masse viden om både bækkenbunden og inkontinens, med dette kursus.

START NU

Med dette kursus får du en vidensdel, indeholder læring om bækkenbundens opbygning og funktion, hvordan en graviditet og fødsel kan påvirke din bækkenbund samt et helt vidensmodul omkring begrebet inkontinens.

Du får også en praktisk del, der indeholder et komplet 8 ugers øvelsesprogram der, foruden selve knibet, har fokus på samspillet mellem din bækkenbund, musklerne omkring dit bækken og dit åndedræt.

START NU

Lyt og lær hvilke faktorer, der er afgørende for en god nattesøvn, hvad du med fordel kan gøre og ikke bør gøre, når nattesøvnen skal prioriteres.

Sov godt!

Pssst… har du set, at www.garmin.dk har HELE 27 ure, der kan overvåge din søvn?? Klik HER og se mere.

START NU

Forkæl din partner med en dejlig beroligende wellnessmassage!

Få en kort gennemgang af hvordan du, med omtanke for detaljerne, starter og afslutter en fantastisk massage. Få introduktion til fire let anvendelige greb, samt fif til, hvordan du sikrer en rød tråd igennem hele massagen.

Du får selvfølgelig også viden om de gavnlige effekter, din behandling kan have på din partners krop og sind samt vigtig viden om forholdsregler – hvornår og hvor må du IKKE massere.

START NU

Bliv mundtligt og visuelt, guidet igennem, hvordan du giver din baby en dejlig helkropsmassage. Din berøring vil fremme barnets kropsfornemmelse og motoriske udvikling samt stimulere stofskifte, kredsløb og fordøjelse.

Et godt råd til ekstra forkælelse kan være, at hænge en hårtørrer op henover din baby, og tænde denne på blid varme under massagen eller spille noget afslappende baggrundsmusik.

START NU

Til dig der gerne vil have basisviden om ernæring og sundhed, de energigivende næringsstoffer, fordeling af måltider, måltidsstørrelser samt råd og inspiration til hverdagen.

Du får også viden, råd og vejlending om energiindtag i forbindelse med fysisk aktivitet samt en hjælp til at vælge de mest hensigtsmæssige fødevarer i butikkerne.

START NU


Hør Fysioterapeut Mads Hyldgaard fortælle om retningslinjerne for fysisk aktivitet.

Tak for dit input. Det sætter vi stor pris på:-)